fbpx

Luna octombrie este luna constientizarii și luptei împotriva cancerului de san

Luna octombrie este luna constientizarii și luptei împotriva cancerului de san. Luna aceasta, fiți roz

Nu întâmplător am ales ca expozitia de pictura pe cicatrici oncologice On Cool Art, să aibă loc în aceasta luna :).

Din 8 persoane pictate în acest an, 5 au avut cancer la san, toate sunt cu masectomie, doua din ele cu masectomie totala, una cu reconstructie…

Aceasta expozitie, este felul nostru, al Asociatiei Oameni buni, de a arata ca suntem alaturi de doamnele care au trecut sau trec printr-un astfel de cancer.

Vrem sa indulcim cu tablourile noastre, acest diagnostic și sa va captam atenția, să ne ascultați sfatul: faceți preventie!

E mai ușor decât sa tratezi. Faceți controale regulate, mergeți la medic la orice modificare, la orice anomalie care o simțiți în corpul vostru. Cancerul poate fi tratat, medicina a făcut progrese uriașe. Dar șansele de reusita cresc considerabil, dacă problema este descoperita în faza incipienta.
Se poate zambi și exista viața și după diagnosticul de cancer! Acest lucru îl veți descoperi în privirile modelelor care au acceptat provocarea de a fi pictate pe trupul trecut prin foc și para: chimioterapie, radioterapie și operatii nenumărate! Nu uitați, în perioada 18-24 octombrie, ne găsiți, împreuna cu tablourile, la Casino în Parcul Central <3.

Luna aceasta, fiți roz <3

Ultimele noutati

Verified by ExactMetrics