fbpx

Home / Oncologie Oculara

Despre oncologia oculara

Spitalul Anadolu Turcia oferă servicii de înaltă calitate pentru pacienții cu probleme oncologice oculare. Echipa noastră de experți în domeniu lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta un plan personalizat de tratament care să se potrivească nevoilor lor individuale. Fie că este vorba de o tumoare oculară benignă sau malignă, suntem aici pentru a ajuta pacienții să înțeleagă opțiunile de tratament și să ia decizii informate.

Spitalul Anadolu Turcia oferă cele mai noi tehnologii și terapii pentru tratarea cancerului ocular. Echipa noastră multidisciplinară de medici, chirurgi, radioterapeuți și specialiști în terapie oculară colaborează pentru a oferi pacienților cele mai bune opțiuni de tratament disponibile. Scopul nostru este de a ajuta pacienții să învingă cancerul ocular și să-și recâștige vederea, astfel încât să poată continua să-și ducă viața la nivelul maxim posibil.

În plus, la Spitalul Anadolu Turcia, ne asigurăm că pacienții noștri primesc nu doar cele mai bune tratamente medicale, ci și sprijin emoțional și psihologic pe tot parcursul procesului de tratament.

Nu ai reusit sa gasesti rezolvarea problemei tale medicale in Romania?
Cere sfatul specialistilor din Turcia de la Spitalul Anadolu!

Dr. Mırela Miertoiu

Medic specialist Medicina de Familie , MR Dermatovenerologie ,
Competenta ecografie generala ,
Doc. Stiinte Medicale Dermatologice

Reprezentant oficial onorific al Centrului Medical Anadolu (Anadolu Saglik Merkezi Istanbul)
Email: drmirelamiertoiu@gmail.com | Mobile: 0040722214856

Diagnosticele în cazul tumorilor oculare și orbitale:

Tratamentul specific pentru fiecare caz în parte este determinat pe baza datelor obținute în urma fiecărui test de diagnostic enumerat. Abordarea tumorii oculare este cât mai conservatoare cu putință, ceea ce înseamnă că încearcă să distrugă leziunea neoblastică păstrând totodată ochiul și funcția vizuală.

Tratamentele pentru tumorile oculare și orbitale includ:

  • Radioterapie

  • Termoterapie transpupilară

  • Intervenția chirurgicală

  • Chimioterapie sistemică și topică

  • Terapie fotodinamică (PDT- forma de tratament nechirurgical)ică

Oncologie Oculara Opinie Medicala Gratuita Anadolu. Radioterapie, Termoterapie transpupilară, Chimioterapie sistemică și topică

Programeaza-te!

Verified by ExactMetrics