fbpx

7 lucruri care îți afectează vibrația, conform fizicii cuantice

7 lucruri care îți afectează vibrația, conform fizicii cuantice. GÂNDURI, OAMENII CARE TE ÎNCONJOARĂ, MUZICĂ, LA CE TE UIȚI

7 lucruri care îți afectează vibrația, conform fizicii cuantice.

În fizica cuantică, totul este energie. Suntem ființe care vibrează pe anumite frecvențe.

GÂNDURI
Fiecare gând emite o anumită frecvență și această frecvență se întoarce acolo unde a fost lăsată, deci dacă ai gânduri negative, descurajare, tristețe, furie, frică, totul se întoarce la tine. De aceea este atât de important să ai grijă de calitatea gândurilor tale și să înveți să cultivi gânduri pozitive.

OAMENII CARE TE ÎNCONJOARĂ
Oamenii din jurul tău influențează direct frecvența ta. Dacă ești înconjurat de oameni veseli, optimiști și determinați, vei intra în această vibrație.
La fel se întâmplă și dacă ești înconjurat de oameni care se plâng, bârfesc și sunt pesimiști. De fapt, îți pot reduce vibrația și, prin urmare, te pot împiedica să folosești legea atracției în favoarea ta.

MUZICĂ
Muzica este atât de tare. Dacă asculți doar muzică tristă care vorbește despre moarte, trădare, abandon, toate acestea vor interfera cu ceea ce simți. Atenție la versurile muzicii pe care o ascultați, vă pot reduce vibrația. Ascultați muzica frecvențelor sacre de vindecare.
Și nu uita: atrage exact ceea ce simți în viața ta.

LA CE TE UIȚI
Când te uiți la emisiuni care se ocupă de nenorocire, moarte, trădare etc creierul tău acceptă asta ca realitate și eliberează toată o chimie în corpul tău, care îți afectează vibrația. Vezi lucrurile care te fac să te simți bine și te ajută să vibrezi la o frecvență mai înaltă.

MEDIUL
Fie acasă sau la serviciu, dacă petreci mult timp într-un mediu murdar, murdar, îți va afecta și vibrația. Este important să trăiești într-un mediu frumos, ordonat și curat. Arată universului că ești pregătit să primești mult mai mult. Apreciază ceea ce ai deja!

CUVÂNTUL
Dacă bârfești sau vorbești de rău lucruri și oameni, asta îți afectează vibrația. Pentru a menține o frecvență înaltă, este esențial să elimini obiceiul de a te plânge și de a-i vorbi de rău pe ceilalți. Deci evitați drama și victimizarea. Asumă-ți responsabilitatea pentru deciziile vieții tale!

RECUNOȘTINȚĂ
Recunoștința îți ajută pozitiv vibrația. Acesta este un obicei care ar fi grozav să te integrezi în viața ta acum. Încep să-ți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru toate experiențele pe care le-ai avut și pe care le trăiești. Recunoștința deschide calea ca lucrurile bune să se întâmple în viața ta „.
#drcamfs #theenes #vidaconsciente #sanatucorazon #siete #gratitud #amor #vibracionalta #SomosUno

Ultimele noutati

Verified by ExactMetrics